Halte in de buurt

Sinds 1 maart 2015 rijdt de haltetaxi binnen de provincie Zeeland op die trajecten waar de bus niet meer komt. De haltetaxi haalt u op bij de halte bij u in de buurt en zet u af op een halte dicht bij uw bestemming of bij een aansluitpunt op het reguliere busvervoer. Of de haltetaxi haalt u op zodra u uit uw bus stapt en brengt u vervolgens naar een halte dicht bij uw woonadres. Via de website van Provincie Zeeland vindt u een overzicht van de haltes waar u op en uit kunt stappen en veel gestelde vragen. De haltes zijn te herkennen aan een sticker.

Aanvragen

Als u gebruik wilt maken van de haltetaxi, moet u deze minstens twee uur van tevoren aanvragen. Wilt u vóór 09.00 uur gebruik maken van de haltetaxi, vraag dan de dag ervoor uw reis aan. Reist u regelmatig met de haltetaxi, dan kunt u de haltetaxi ook laten inplannen. Om gebruik te maken van de haltetaxi heeft u een gebruikerspas nodig. Deze kunt u gratis aanvragen door te bellen naar 088-2358000, te mailen naar info@haltetaxi.nl of door de instructies zoals aangegeven op de website van Provincie Zeeland te volgen.

Kosten

Bij de start van de haltetaxi reist u voor het normale OV-tarief, volgens de kortste routeberekening.

Betalen

U kunt in de haltetaxi alleen contant betalen. In de haltetaxi kunt u geen gebruik maken van uw OV-chipkaart of uw abonnement.

Aanvullende informatie

Wilt u meer informatie over de haltetaxi of heeft u vragen over uw reis? Bel dan naar 088-2358000 of mail naar info@haltetaxi.nl.